رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه رولت گوشت

تاریخ انتشار:
طرز تهیه رولت گوشت,پخت رولت گوشت,نحوه پخت رولت گوشت,مواد لازم برای رولت گوشت,طرز تهیه گوشت رولتی,نکاتی برای پخت رولت گوشت,نکته های پخت رولت گوشت,نحوه پخت رولت گوشت قرمز,آموزش آشپزی,سایت آشپزی
طرز تهیه رولت گوشت

یک نت ـ رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.

آماده سازی : 15 دقیقه

پخت : 60 دقیقه  

مواد لازم : راسته گوساله      600 گرم هویج      2 عدد فلفل دلمه ای      2 عددرب گوجه فرنگی      2 قاشق غذا خوریکره     50 گرمآبلیمو     1 قاشق غذا خوریفلفل سیاه     1 قاشق غذا خوریزردچوبه     1 قاشق غذا خوریدارچین     1/2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.

وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.

رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود.

بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.

این غذا با برنج سرو می شود.

نکته های این غذا:

•    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.

•    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .

•    برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.

 

منبع : beryooni.com

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا