رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه کلوچه فندقی

تاریخ انتشار:
کلوچه,طرز تهیه کلوچه,طرز تهیه انواع کلوچه,طرز تهیه کلوچه گردویی,طرز تهیه کلوچه فندقی,آموزش درست کردن کلوچه خوشمزه
طرز تهیه کلوچه فندقی

یک نت ـ طرز تهیه کلوچه فندقی

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید.

 

مواد لازم برای ۴۸ عدد :

کره نرم : ۲۲۶گرمشکر : یک و نیم پیمانهتخم مرغ : یک عددوانیل : کمی

آرد : ۲پیمانهجوش شیرین : نصف قاشق چای خوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوریفندق ریز خرد شده : نصف پیمانه

 

طرز تهیه :

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

دیدگاه‌ها

دختر آبي 1394/04/02 - 11:59

سلام
ببخشيد پس فندق واسه چي بود ديگه؟؟؟

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا