طرز تهیه کلوچه فندقی
کلوچه,طرز تهیه کلوچه,طرز تهیه انواع کلوچه,طرز تهیه کلوچه گردویی,طرز تهیه کلوچه فندقی,آموزش درست کردن کلوچه خوشمزه
یک نت ـ طرز تهیه کلوچه فندقی
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید.
مواد لازم برای ۴۸ عدد :
کره نرم : ۲۲۶گرمشکر : یک و نیم پیمانهتخم مرغ : یک عددوانیل : کمی
آرد : ۲پیمانهجوش شیرین : نصف قاشق چای خوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوریفندق ریز خرد شده : نصف پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.
خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.
دیدگاهها
سلام
ببخشيد پس فندق واسه چي بود ديگه؟؟؟
افزودن دیدگاه جدید