دستور پخت و طرز تهیه کیک لامینگتون
یک نت ـ دستور پخت کیک,طرز تهیه انواع کیک,طرز تهیه کیک لامینگتون,مواد لازم برای درست کردن کیک
کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه...)
مواد لازم:
کره نرم شده 190 گرم شکر 1 فنجان یا 220 گرم وانیل 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عددآرد 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرمشیر 1 فنجان یا 250mlشکلات تلخ 220 گرمخامه پرچرب 1 فنجان یا 250mlپودر نارگیل 1 فنجان
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.
افزودن دیدگاه جدید