شیرینی آدمکی مخصوص کریسمس
یک نت ـ شيريني کریسمس,شيريني مخصوص کریسمس,طرز تهيه شيريني کریسمس,شیرینی آدمکی مخصوص کریسمس
طرز تهیه شیرینی آدمکی مخصوص کریسمس
مواد لازم :تخم مرغ : 1 عددكره : 150 گرمپودر قند : 100 گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )آرد : 300 گرم (بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید)بكينگ پودر : نصف ق موانيل شكری : نصف ق مرنگ ژله ای قرمز و سبز ویلتونپودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوریخلال دندانوردنهرویال آیسینگترافل رنگیکاغذ روغنی
قالبهایی که برای این کوکیزها استفاده شده :
طرز تهیه :كره رو با همزن خوب هم مي زنيم . توجه كنيد مدت هم زدن خيلي زياد نيست در حی که کمی رنگش عوض بشه 3-2 دقیقه کافیه.
پودر قند رو بهش اضافه كرده و مجددا" هم مي زنيم.
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه كرده و هم مي زنيم .
آرد و بكينگ پودر رو با هم مخلوط كرده و كم كم به مواد قبلي اضافه مي كنيم . وقتي مواد سفت شدن دستگاه همزن رو مي ذاريم كنار و با دست مخلوط مي كنيم تا زماني كه خمير به دستمون نچسبه.اگه نياز بود باز آرد اضافه كنيد(البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).
نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.
برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.
خمیرتون رو نصف کرده و یکی رو با یه قاشق غذاخوری کاکائو مخلوط کنید . بعد هر دو رو جداگانهداخل نایلون فریزر گذاشته و بذارین توی یخچال بمدت ۱۵ دقیقه .
روی میز کارتون یه دونه کاغذ روغنی باز کنید بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدودی ۵ میلیمتر باز کنید .
خمیرتون رو قالب بزنید .
ممکنه برداشتن خمیر قالب زده شده کمی سخت باشه و تغییر فرم بده می تونید از کاردک استفاده کنید .
سطح سینی فرتون رو چرب کنید و کوکیزهارو روی اون بچینید .
اگه از مكروفر استفاده می كنيد : ابتدا پيش گرمايش ۲۲۰درجه سانتیگراد بعد دوباره دستور ۲۲۰درجه سانتیگراد convection و زمان 15 دقيقه ( اميدوارم توضيحاتم واضح باشه ) .سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
اگه از فر استفاده می كنيد : فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه
می تونید از پشت بیسکویت ها بفهمید که آماده هستن یا نه ؟ اگه یه همچین رنگی شدن یعنی آماده هست .
رویال آیسینگتون رو طبق دستور درست کنید .
رنگها رو با خلال دندون به کرم ها اضافه کرده و هم بزنید و درنهایت کرم هارو داخل نایلون بریزید و درشون رو ببندید . سر نایلون ها رو یه کوچولو بچینید ( خیلی کوچولو برش بزنید چون قراره ظریف کاری انجام بشه ) .
فکر کنم شکل ها گویا باشن .
بعد از اینکه شیرینی رو با کرم دورگیری کردید نوبت به داخل اون می رسه . برای پر کردن داخل اون کمی از کرم رو پایپ کنید بعد با قاشق یا خلال دندون تمام سطح رو پر کنید فکر کنم اینجوری راحت تر هست تا اینکه بخواید خیلی ظریف عمل پایپینگ رو در تمام سطح انجام بدین .
من برای چشم بعضی از آدمک هام از دونه های نی شیر استفاده کردم .
برای روی تعدادی از درختهای کریسمس هم ترافل رنگی پاشیدم .این مقدار مواد تقریبا" ۱۰۰ تا دونه کوکیز بهم داد ( البته بستگی به ضخامت خمیر و اندازه قالب داره )و این هم کوکیزهای خوشگل و کریسمسی . امیدوارم خوشتون بیاد .
دستور تهیه رویال آیسینگ
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
پودر قند : ۴۰۰ گرم (اگه می خواید کرم لطیفی داشته باشید سعی کنید پودر قندتون کاملا" آسیاب شده باشه )
رنگ خوراکی ویلتون : ( اگه رنگ قرمز و زرد نياز داشته باشم از آب لبو و زعفران استفاده مي كنم )
طرز تهیه :
ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم می زنیم که جای پره های همزن روی اونا بمونه طوری که اگه ظرف رو برگردونید سفیده ها از ظرفتون نریزن .بعد آروم آروم پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم .پس از اینکه کرم آماده شد اونا رو توی کاسه های کوچیک می ریزیم و با خلال دندون به هر کدوم مقدار خیلی کمی رنگ اضافه می کنیم ( اين كرم رنگ پذيريش زياده بخاطر همون از مقدار كم شروع كنيد) .
یک تجربه :
توی دستورات مختلف یه قاشق چایخوری آبلیمو به سفیده تخم مرغ اضافه می کنن و همراه با سفیده هم می زنن . به این علت آبلیمو اضافه می شه که فرم دهی کرم رو بالا ببره (یعنی کرم بهتر فرم می گیره ) .البته بدون آبلیمو هم من انجام می دم و خوب جواب می ده.
افزودن دیدگاه جدید