رفتن به محتوای اصلی

طرز تهيه دسر مخصوص شب یلدا

تاریخ انتشار:
همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .
طرز تهيه دسر مخصوص شب یلدا

یک نت ـ طرز تهيه دسر مخصوص شب یلدا

مواد لازم :

ژله آلوورا : یک بسته

خامه صبحانه : 100 گرم

ژله انار : یک بسته

انار دون شده : یک عدد

 

طرز تهیه :

ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه . 

دونه های انار رو در قالب مورد نظر  می ریزیم.

 

نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم .  بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

 

50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .

 

 

بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .

 

 

بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

 

 

بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش  مجددا هم می زنیم .

 

 

همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

 

 

سپس روی لایه دوم می ریزیم .

 

 

بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .

 

 

به اندازه های مورد نظر برش می دیم .

 

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا