طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو
یک نت ـ
مواد لازم : کتف گوسفند یک کیلو کره یک چهارم فنجان شوید یک قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم پیازچه خرد شده 6 دستهآب یک و نیم فنجان
طرز تهیه :چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید. آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید. گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود. پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند. آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید.
سس لیمو : تخم مرغ زده شده سه عدد لیمو آب دار 2 عددآب مرغ یک فنجان
نکته:تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .
افزودن دیدگاه جدید