رفتن به محتوای اصلی

طرز تهيه كوكوي سيب زميني بسيار خوشمزه

تاریخ انتشار:
آشپزي,طرز تهيه كوكو سيب زميني,آموزش پخت كوكو سيب زميني,كوكو سيب زميني
طرز تهيه كوكوي سيب زميني بسيار خوشمزه

یک نت ـ آشپزي,طرز تهيه كوكو سيب زميني,آموزش پخت كوكو سيب زميني,كوكو سيب زميني

یکی از سریع ترین و رایج ترین غذاهای ایرانی که بسیاری از شب ها شام ما را تشکیل می دهد. با آن که روش تهیه این غذا ساده است، اما شاید باز هم کسانی باشند که مایل باشند تا نکات بیشتری درباره آن بدانند. در این صورت پیشنهاد می کنم این رسپی را حتما خوانده و با استفاده از آن خوراک لذیذی برای خانواده خود تهیه کنید.

مواد لازم:

سیب زمینی پخته شده نیم کیلوگرم

تخم مرغ 4 عدد

زردچوبه یا محلول زعفران به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن 1 پیمانهطرز تهیه:

1-سیب زمینی را پوست گرفته و رنده کنید.

2-تخم مرغ ها را در یک کاسه با زردچوبه و نمک بزنید تا یکدست شود.

3-همه مواد را با هم مخلوط کرده و با چنگال به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

4-روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید از مایه به اندازه یک قاشق سوپخوری پر برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد کنید. هر روی آنرا 6-4 دقیقه سرخ کرده و هنگام برگرداندن آن دقت کنید. کوکو ها را از روغن با قاشق سوراخ دار خارج کرده و روی حوله کاغذی  بگذارید تا  روغن آن را بگیرد.

نکته: در صورت تمایل می توانید از یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا، پنیر سفت، پیازچه، کالباس، قارچ و . . .  در مایه کوکوی سیب زمینی استفاده کنید.

نکته: در صورت تمایل می توانید یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین را به تخم مرغ و در هنگام زدن  اضافه کنید.  

دیدگاه‌ها

ناشناس 1393/08/19 - 14:59

پس چرا در قسمت موتدلازم نوشته شده سیب زمینی پخته شده نیم کیلو؟

ناشناس 1394/07/09 - 12:36

خوب منظورش این بوده بعد از پخت سیب زمینی پوستشو بکنید و رنده کنید

فاطمه بابامیر 1394/09/02 - 22:07

خیلی عالیه غذای خیلی خوشمزه ای

منصوره قربانی 1394/10/01 - 03:38

عالی من امشب می خوام درست کنم معلمم می گفت غذا خوبه اول چشمت را سیر کند یعنی منظورش این بود که غذا با تزیین و خوشگل باشه ولی مال شما چشمم سیر کرد قربونت بای

منصوره قربانی 1394/10/01 - 03:43

عالی من امشب می خوام درست کنم معلمم می گفت غذا خوبه اول چشمت را سیر کند یعنی منظورش این بود که غذا با تزیین و خوشگل باشه ولی مال شما چشمم سیر کرد قربونت بای

محمد حبیبی 1395/02/09 - 14:46

عالی بود مرسی از دستور عمل شما
محمد حبیبی ۱۳ ساله از مشهد

ریحانه 1395/04/13 - 18:55

چرا تو طرز تهیه ارد ننوشته بود؟

فاطمه 1395/05/04 - 10:08

به نظر من یه پیاز رنده شده باعث میشه طعمش بهتر بشه

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا