آموزش و طرز تهيه درست كردن خيارشور
آموزش و طرز تهيه درست كردن خيارشور
آموزش درست كردن خيارشور,
طرز تهيه خيارشور,
مواد لازم براي درست كردن خيارشور,
ادامه مطلب :
خیار قلمی...یا خیارهایی که بدون تخم هستند و تر تمیزن(از خیارهایی که به اصلاح پلاستیکی هستن استفاده نکنید.همونایی که سطحشون خیلی صافه و خیلی سبزن،ظاهرشون گول زنکنه.بیشتر مواقع خیارشورشون خوب نمیشه)
آب و سرکه:به میزان لازم
نمک.فلفل به میزان لازم
سیر.نخود.به میزان لازم
سبزیهای معطر(ترخون.جعفری.نعنا...)
طرز تهیه:خیار ها را خوب شسته و اجازه بدید تا خشک بشن
با خلال یا سوزن تمیز چند سوراخ در هر خیار ایجاد کنید
ظرف شیشه ای مورد نظرتونو خوب بشویید و بذارید خشک بشه
خیارهارو به صورت فشرده(مهمه)توی ظرف بچینید.یعنی تا جایی که امکانش هست خیار بذارید تو ظرفتون
سیر ها رو خرد کنید و روی خیارهار بریزید
چند عدد نخود شسته هم اضافه کنید(باعث ترد شدن خیارشور میشه)
سبزیها رو شسته و کمی خرد کنید.میتونید چند دونه فلفل قرمز هم برای قشنگی کنار خیارها بذارید
آب و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و روی خیار ها اضافه کنید تا یک انگشت بذارید بالای ظرف خالی باشه
مابقی ظرف رو با سرکه سفید پرکنید(من برای هر لیوان بزرگ آب تقریبا دو قاشق سرخالی نمک میریزم.بعد اگر نیاز بود اضافه میکنم)
یک عدد نایلکس تمیز رو برش بزنید و روی درب خیارشور بذارید و بعد درب رو محکم ببندید و در جای تاریک نگه دارید(حدود یک هفته)
وقتی خیارتون اینجوری شد اونو توی یخچال بذارید.تو این مرحله میتونید کمی خیارشور رو بچشید و اگر نمکش کم بود بهش اضافه کنید.
و شیشه خیارشور را تا رسیدن کاملش توی یخچال بذارید.الان که تابستونه خیارشورا زود میرسن
*نیازی نیست آب رو بجوشونید ولی خب خیلیا میجوشونن...من که همیشه از آب لوله استفاده کردم و مشکلی پیش نیومده ولی اگر از سرکه استفاده نمیکنید فکر میکنم آب جوشونده بذارید بهتر باشه!
*اگر هیچ سبزی نداشتید میتونید از نعنا خشک استفاده کنید
افزودن دیدگاه جدید