رفتن به محتوای اصلی

آموزش و طرز تهيه كوكوي اسفناج

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش و طرز تهيه كوكوي اسفناج
آموزش و طرز تهيه كوكوي اسفناج

طرز تهيه كوكوي اسفناج ,

آموزش كوكوي اسفناج ,

آموزش پخت كوكوي اسفناج,

اسفناج ( نیم کیلو ) ** سیب زمینی پخته ( 2 - 3 عدد متوسط ) ** پیاز ( 1 عدد درشت )

 

سیر ( 2 حبه ) ** تخم مرغ ( 6 عدد ) ** نمک و فلفل و زردچوبه و روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

اسفناج رو پاک کرده خوب میشوریم و خورد میکنیم و تفت میدیم تا یه کم آبش کشیده بشه

سیب زمینی پخته و سیر و پیاز رو رنده میکنیم و به اسفناج خنک شده اضافه میکنیم

نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغها رو یکی یکی به موادمون میزنیم و خوب هم میزنیم و

میریزیم در روغنی که خوب داغ شده و روی شعله ی ملایم قرار میدیم و درشو هم میبندیم

و مثل همه ی کوکوها  بعد از اینکه برشته شد برش میگردونیم تا روی دیگه ش هم برشته بشه

اگه بخوایم برش های منظمی داشته باشیم باید صبر کنیم تا خوب سرد بشه

و اضافه شو هم تو ظرف دربسته برای وعده ی بعد میذاریم یخچال:))

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا