آموزش و طرز تهيه كوكوي اسفناج
طرز تهيه كوكوي اسفناج ,
آموزش كوكوي اسفناج ,
آموزش پخت كوكوي اسفناج,
اسفناج ( نیم کیلو ) ** سیب زمینی پخته ( 2 - 3 عدد متوسط ) ** پیاز ( 1 عدد درشت )
سیر ( 2 حبه ) ** تخم مرغ ( 6 عدد ) ** نمک و فلفل و زردچوبه و روغن سرخ کردنی به میزان لازم
اسفناج رو پاک کرده خوب میشوریم و خورد میکنیم و تفت میدیم تا یه کم آبش کشیده بشه
سیب زمینی پخته و سیر و پیاز رو رنده میکنیم و به اسفناج خنک شده اضافه میکنیم
نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغها رو یکی یکی به موادمون میزنیم و خوب هم میزنیم و
میریزیم در روغنی که خوب داغ شده و روی شعله ی ملایم قرار میدیم و درشو هم میبندیم
و مثل همه ی کوکوها بعد از اینکه برشته شد برش میگردونیم تا روی دیگه ش هم برشته بشه
اگه بخوایم برش های منظمی داشته باشیم باید صبر کنیم تا خوب سرد بشه
و اضافه شو هم تو ظرف دربسته برای وعده ی بعد میذاریم یخچال:))
افزودن دیدگاه جدید