رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست كردن مرغ سوخاری خوشمزه

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست كردن مرغ سوخاری خوشمزه
آموزش درست كردن مرغ سوخاری خوشمزه

سوخاری

خوشمزه

طرزتهیه مرغ

سوخاری

خوشمزه

مواد لازم برای

آشپزی

برای چهار نفر:

مرغ 6-5 تکه (‌سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1- 2 تکه بیشتر‌)

تخم‌مرغ 2 عدد کامل

آرد سفید 2 پیمانه

آرد

سوخاری

3 پیمانه

ادویه ‌به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ‌کردن

پودر سیر و اورگانو به دلخواه

انواع غذا با مرغ - طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه

روش تهیه‌:

1 - تکه‌های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک آب‌پز کنید، نه در حدی که مرغ‌ها کاملا نرم شوند، فقط اندازه‌ای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. (‌حدود 20 دقیقه کافیست‌) 2 - تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید. آردسوخاریو ادویه را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید. ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه می‌شود.3 - روش اسپایسی به این صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز (‌برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است‌) و نمک را به آردسوخاریاضافه می‌کنند. مزه این غذا به محتویات درون آردسوخاریآن بستگی دارد. در روش معمولی هم فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آردسوخاریاضافه می‌شود.4 - تکه‌های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد بهتخم مرغآغشته کنید و بعد در آردسوخاریخوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آردسوخاریپوشانده شود.5 - در ظرف نسوزی - که کمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغ‌تر باشد مقدار جذب روغن کمتر می‌شود. می‌توانید مرغ‌ها را در دستگاه سرخ‌کن (‌روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ‌) نیز سرخ کنید.6 - تکه‌های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ‌ها تیره می‌شود. در ظرف را هم باز بگذارید تاتخم مرغبه‌کار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا 10-6 دقیقه زمان لازم است تا مرغ‌ها با شرایط فوق کاملا سرخ (‌سوخاری‌) شوند‌. 7 - بعد از سرخ شدن مرغ‌ها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمی پودر سیر و اورگانو (در صورت تمایل) روی آنها بپاشید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا