آموزش درست كردن هات چاکلت مکزیکی
چند نکته رو در نظر داشته باشید واسه این هات چاکلت مکزیکی :
۱. به مقدار کمی سرو بشه مثل قهوه غلیظ۲. جرعه جرعه نوشیده بشه .۳. لیوان آب فراموش نشه.
مواد لازم برای ۳ نفر :
۲ پیمانه شیر پر چرب یا ۵۰۰ میلیگرم۴ قاشق غذا خوری یا ۵۰ گرم پودر کاکائونمک در حد پاشیدن۱۰۰ گرم شکلات کاکائوی ( که بهتره بالای ۶۰ درصد کاکائو باشه )دارچین نصف قاشق چای خوریفلفل قرمز تند ۱/۴ قاشق چای خوریخامه فرم داده شده بدون شیرینی بمقدار کافی ( میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید یا خامه پگاه )نسکافه ۱ قاشق چای خوری ( دلبخواهی )وانیل پودری نصف قاشق چای خوری ( دل بخواهی )
طرز تهیه:خوب خیلی راحت و بی درد سر تو یه قابلمه شیر و پودر کاکائو ، نمک، دارچین، و فلفل قرمز ، وانیل و نسکافه رو اضافه میکنیم و میزاریم رو اجاق گاز. وقتی گرم شد شکلات رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
وقتی مواد یه دست شد و نزدیک شد به مرحله جوش ، خاموش میکنیم زیر اجاق گاز رو و میریزیم تو کاپ یا لیوان که برای سرو در نظر گرفتیم و روش خامه به اندازه ۱ قاشق غذا خوری سر پر میریزم توش و همینطور کمی دارچین روش میپاشیم.
افزودن دیدگاه جدید