آموزش درست كردن موس زعفرانی
یک نت ـ آموزش درست كردن موس زعفرانی
سفیده تخم مرغ 3 عدد شیر1 پیمانه خامه 100 گرم خلال پسته به میزان لازم پودر قند 120 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری حل شده در 1/3 اب سرد و بن ماری شدهزعفران1 قاشق غذا خوری آبکرده
ابتدا سفیده های تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا سفیده ها پف کرده و از ظرف جدا نگردد. سپس خامه و زعفران را اضافه کنید و مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند ادامه دهید. مواد که با هم خوب مخلوط شد پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و خلال پسته را نیز به آن بیافزایید. و در ظرف مخصوص از قبل چرب کرده اید، بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل 2 ساعت قرار دهید و بعد در ظرف مخصوص برگردانید.
دیدگاهها
همتون از روی هم یه چیزیو کپی پیست کردین عکساتونم کپی پیسته! شیرو چرا آروم آروم اضافه میکنین وقتی ننوشتین که باید گرم شه یا نه!؟
افزودن دیدگاه جدید