آموزش درست كردن شکلات کاراملی
این شکلات ۴ -۳ روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است.
مواد لازم:
کیک (میتوانید خودتان درست کنید یا از کیکهای آمادهای که در سوپرها هستند استفاده کنید)
شکلات تختهای ترجیحا قهوهای (شیری)
دلی کارامل (موجود در لوازم قنادیها)
طرز تهیه:
ابتدا کیک را ورقهای برش میدهیم ( تقریبا ۴ میلیمتر ) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمان یکی باشه ، برش میدهیم (میتوان از در بطری استفاده کرد).
شکلات را به روش بن ماری آب کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم.
بعد قالب را روی یک کاغذ روغنی برمیگردانیم تا شکلاتهای اضافی بریزه و فقط یک لایه از شکلات ، جداره قالب را بپوشاند.
قالب را بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید .
نکته: این شکلاتهای اضافی را از کاغذ روغنی جمع کرده و مجددا میتوانید مصرف کنید .
دلی کارامل را داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات میریزیم .
دلی را تا اندازهای بریزید که تقریبا ۴-۳ میلیمتر پایینتر از سطح قالب باشد چون قرار است رویش کیک بگذاریم .
در آخر برشهای کیکمان را رویش میگذاریم و قالب را بمدت ۲۰ دقیقه به فریزر هدایت میکنیم .
بعد از اینکه قالب را از فریزر در آوردید ، شکلاتها را از آن جدا کنید و نگذارید وقفه بیفتد.
میتوانید کمی از دلی کارامل را داخل حفره شکلات بریزید البته در این صورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد .
افزودن دیدگاه جدید