آموزش درست كردن فلافل
طرز تهیهمرحله 1
نخودها را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن را آب سرد می ریزیم و اجازه می دهیم یک شبانه روز خیس بخورد . حجم آن دو برابر شود بهتر است در آب 1 قاشق چای خوری جوش شیرین بریزیم.مرحله 2
نخودها را در آبکش ریخته و همراه با پیاز خرد شده، سیر ، جعفری ، آرد ، نمک ، زیره سبز ، گشنیز زمین ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، و هل داخل میکسر می ریزیم یا از چرخ گوشت استفاده می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند وبهتر است مخلوط را دوبار چرخ کنیم تا یک خمیرنرم و یکدست داشته باشیممرحله 3
به انداره یک تارنگی کوچک از مواد برداشته و به صورت گوله های کوچک در می آوریم و در روغنی که کاملا داغ شده سرخ می کنیم . روی حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شودمرحله 4
می توانید فلافل ها را در کنجد بغلتانید برایی اینکه فلافل ها رنگ زرد بگیرند می توانید ¾ قاشق چایخوری زردچوبه به مواد اضافه کنید قبل از سرخ کردن در کنار فلافل ها می توانید از کاهو، گوجه فرنگی ، پیاز ، خیارشورخرد شده ، سیب زمینی سرخ کرده وماست استفاده کنیدمواد لازم
500 گرم ( حدود 2 فنجان ) نخود 1 پیاز کوچک، تقریبا خرد شده 1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده 3-5 حبه سیر 1 1/2 قاشق غذاخوری آرد 1 3/4 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق چایخوری زیره سبز 1 قاشق چایخوری گشنیز 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز هل بصورت دلخواه روغن نباتی برای سرخ کردن
افزودن دیدگاه جدید