آموزش درست كردن دسر خوشمزه با طعم گریپ فروت
گریپ فروت، از مرکبات بومی مناطق نیمه استوایی است که بخاطر مزه ترش تا نیمه شیرینش شناخته می شود که اولین بار در قرن هجدهم در باربادوس پرورش یافت. آن زمان به آن “میوه ممنوعه” گفته شد و همیشه آن را با دارابی (یا پومیلو) اشتباه می گرفتند. در زیر دستور تهیه دو دسر از این میوه را آورده ایم.
تارت گریپ فروت
مواد لازم:
• ۱ بسته خمیر مخصوص تارت
• ۳ قاشق غذاخوری شکر
• ۲ قاشق غذاخوری کره، آب شده
• ۶ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• یک هشتم قاشق چایخوری نمک
• ۲ فنجان آب گریپ فروت قرمز تازه
• زرده های ۴ عدد تخم مرغ
• ۲ قاشق چایخوری پوست رنده شده گریپ فروت
• ۳ عدد گریپ فروت قرمز، پوست کنده
دستور تهیه:
خمیر تارت را با شکر و کره در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در قالب های تارت ریخته و به شکل قالب دربیاورید.
آنها را ۱۰ تا ۱۲ دقیه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر بپزید تا کمی قهوه ای شوند و سپس درآورید و کنار بگذارید.
نیم فنجان شکر، نشاسته ذرت و نمک را در ظرف متوسطی مخلوط کنید. آب گریپ فروت و زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی شعله متوسط حرارت دهید و گاهی هم بزنید. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به حرارت دادن ادامه دهید تا این مخلوط غلیظ شود و بجوشد. سپس آن را از روی شعله بردارید و سه قاشق غذاخوری کره و پوست رنده شده گریپ فروت را به آن اضافه کنید.
حالا این مواد را داخل تارت ها بریزید و روی آنها را با پلاستیک بکشید. بگذارید حدود دو ساعت نیم در یخچال بماند.
حالا پره های گریپ فروت را در ظرفی بریزید و روی آنها دو قاشق غذاخوری شکر بپاشید و بگذارید سرد شود. سپس گریپ فروت ها را روی تارت ها بچینید.
افزودن دیدگاه جدید