آموزش درست كردن تارت هلو
تارت هلو
• تعداد: ۸ نفر
مواد لازم
• ۱٫۵ پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل
• ¾ قاشق چایخوری نمک
• ¾ پیمانه + یک قاشق چایخوری کره
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• دو قاشق غذاخوری شیر کامل
• نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
• دو قاشق غذاخوری کره
• ۳ تا ۵ عدد هلوی کوچک و رسیده
طرز تهیه
۱٫ فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط، ۱٫۵ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، روغن، شیر و عصاره بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. این مواد را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۲٫ خمیر را درون قالب تارت قرار دهید. خمیر باید کف و دیواره ها قالب را بپوشاند. اضافه های خمیر را از لبه قالب برش دهید.
۳٫ در یک کاسه، ¾ پیمانه شکر، دو قاشق غذاخوری آرد کامل، ¼ قاشق چایخوری نمک و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. با کمک انگشتان خود کره سفت را به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را خوب ورز دهید.
۴٫ از بیرون به داخل، هلوهای پوست کنده و خرد شده را داخل خمیر بچینید. از مخلوط کره روی آنها بریزید و قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
۵٫ تارت را پس از خنک شدن با خامه فرم گرفته تزئین و سرو کنید.
افزودن دیدگاه جدید