آموزش درست كردن کلوچه زنجبیلی
این کلوچهها را میتوان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.
تعداد: ۴ نفر | زمان تهیه: ۱۵ دقیقه | زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
۱ ¾ پیمانه آرد گندمدو قاشق چایخوری جوششیریندو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شدهیک قاشق چایخوری پودر دارچینیک قاشق چایخوری نمکنصف قاشق چایخوری پودر میخکنصف قاشق چایخوری پودر جوزهندییک پیمانه شکر قهوهای۱۴۰ گرم کره۸۵ گرم شیره قندیک عدد تخممرغ درشت۱۴۰ گرم شکلات زنجبیلی خرد شدهطرز تهیهدر یک کاسه توسط، آرد، جوششیرین و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید.در کاسهای دیگر، شکر قهوهای و کره را دو تا ۳ دقیقه هم بزنید تا پف کنند. شیره قند، تخممرغ و زنجبیل تازه را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. پودر شکلات زنجبیلی را اضافه کنید.مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.خمیر به دست آمده را یک ساعت تا یک شبانهروز در یخچال قرار دهید.فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید و سینی را کنار بگذارید. نصف پیمانه شکر را کف بشقاب گود بریزید.برای تهیه هر کوکی، دو قاشق غذاخوری خمیر را در دست خود گرد کنید و در شکر بغلتانید. آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
افزودن دیدگاه جدید