آموزش درست كردن راحت الحلقوم
راحت الحلقوم از شناخته ترین شیرینی جات تبریز هست که اکثر مردم با آن آشنا هستند. راحت الحلقوم از نظر نوع و ظاهر با دیگر شیرینی جات سنتی متفاوت هست وبر حسب ظاهر آن باب میل خردسالان میباشد و میتواند در مهمانیها در کنار آجیل و دیگر موارد پذیرائی ذائقه مهمانان عزیزتان را شیرین کند.
طرز تهیه راحت الحلقوم
مواد لازم :نشاسته ۱ لیوانشکر یک و نیم لیوانآب دو و نیم لیوانگلاب نیم لیوانجوهر لیمو قدریآرد به میزان لازم
طرز تهیه :
روی نشاسته ۲ الی ۳ لیوان آب بریزید و کمی آنرا به هم بزنید تا کاملاً حل شود وصبر کنید مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بماند بعد که نشاسته ته نشین شد آب روی آنرا به آرامی خالی کنید و شکر و آب و گلاب و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید اینکار را آنقدر ادامه دهید تا کاملاً سفت شده و بتوان آنرا در وسط قابلمه جمع کرد و شبیه به یک ژله سفت و کشدار شود .
در کف یک ظرف مسطح مثل سینی آرد بریزید و مایه را روی آن ریخته و روی آن را صاف کنید و آرد بپاشید و با فشار کف دست آنرا به یک لایه ای به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی متر در آورید و بعد از سرد شدن با کارد به شکل لوزی یا مربع ببرید و دورتادور راحت الحلقوم ها را به آرد یا پودر پسته یا نارگیل آغشته کنید و در ظرف بچینید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.
افزودن دیدگاه جدید