آموزش درست کردن خمیر تارت آسان
(خمیر شیرین یا خمیر ۱،۲،۳ )این خمیر به دلیل آسانی و موارد استفاده گوناگون آن از جمله تارت به خمیر یک، دو، سه معروف میباشد.
شکر ۲۲۵ گرم روغن جامد قنادی ۲۲۵ گرم کره ۱۵۰ گرم نمک ۶ گرم وانیل کمی تخم مرغ یک و نصفی شیر ۹۰ میلی لیتر آرد ۶۵۵ گرم بیکینگ پودر یک هشتم ق چ
طرز تهیه:
کره، روغن جامد، شکر، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید تا کرمی و یکدست شود. تخم مرغها را کم کم اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با شیر به صورت یک در میان با مواد مخلوط کنید. همینکه مواد مخلوط شدند کافیست از زیاد هم زدن خودداری کنید. سپس روی میز را کمی آرد بپاشید و مخلوط را به صورت یک توپ یا مستطیل شکل درآورید. این خمیر احتیاج به ورز دادن ندارد. سپس داخل پلاستیک قرار داده و حد اقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را با کمک وردنه به قطر ۳ میلیمتر باز کنید و در قالب مورد نظر قرار دهید. به وسیله یک چنگال تمام کف آن را سوراخ سوراخ کنید. آنرا در فر که قبلا با حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد گرم کرده اید بپزید تا کاملا طلایی شود.مدت زمان پخت بستگی به اندازه پوسته تارت دارد. برای مینی تارتها مدت زمانی حدود ۱۵ دقیقه کافی میباشد.
افزودن دیدگاه جدید