رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست کردن باقلوای برشی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ اگه تاحالا باقلوا نخوردید این دستور رو درست کنید و مطمئن باشید که از خوردنش لذت میبرید.
آموزش درست کردن باقلوای برشی

مواد لازمخمیرفیلو ۱ بستهکره ۲۰۰ گرمپودر بادام به میزان دلخواهپودر گردو به میزان دلخواهپودر نارگیل برای تزئینمواد لازم برای شیره باقلواشکر به میزان لازمهل ۲ عددزعفران مقداریلیمو ۱ عددطرز تهیهاول از همه کره را روی گاز با حرارت ملایم آب میکنیم.ظرف مورد نظرمان (میتونید از سینی فر هم استفاده کنید) را آماده میکنیم و خمیر را اندازه ظرف برش میزنیم.خمیر ما ۱۴ لایه بود ۷ لایه آن را جدا کردیم و اضافه های خمیر را روی آن گذاشتیم ،کره آب شده را با برس کامل روی خمیر میکشیم کره باید زیاد باشهپس حتما همه جای خمیر را کره بکشید،پودر بادام،و پودر گردو من از هرکدام حدود ۲۵۰ گرم اضافه کردم شما بستگی به خودتون میتونید کم یا زیاد استفاده کنیداما هر چی بیشتر خوشمزه تر.وقتی همه مواد را روی خمیر ریختیم ۷ لایه بعدی را روی مواد میزاریم.به اندازه مورد نظرتون برش بزنیدو دوباره با برس روی سطح خمیر را کره میکشیم،،و درون فر با درجه حرارت ۲۰۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ البته درجه حرارت فر ها متفاوته بعد از ۱۵ دقیقه چک کنید اگه طلایی شده باشه کافی.تا این باقلوا های خوشمزه ما تو فر میپزن ما باید شیره را آماده کنیم.در مواد لازم نوشتم شکر به میزان لازم چون بعضی ها دوست داران شیره بیشتری استفاده کنم بعضی ها کم شیرین تر دوست داران من بیس اصلی رو میگم شما بستگی به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدید.ما از ۲ استکان شکرو ۲استکان آب استفاده کردیم یعنی هر میزان شکر میریزید به همان میزان هم آب اضافه کنید.روی گاز میزاریم و مرتب هم میزنیم حرارتش اولش زیاد باشه بعد حرارت رو کم کنید.وقتی که شروع به جوشیدن کرد لیمو را آب گرفته و اضافه میکنیم،اگر شیره شیرین دوست دارید لیمو اضافه نکنید اما لیمو طعم شیرنی رو متعادل میکنه و در نهایت هل و زعفران را اضافه میکنیم تا موقعی که به اون غلظتی که مناسب هست نه زیاد رقیق نا زیاد غلیظ برسه.وقتی باقلوا آماده شد در جای خنک قرار میدهیم که کاملا خنک شود ..وقتی خنک شد شیره را روی باقلوا میریزیم و با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا