آموزش درست کردن برشتوک دو رنگ نخودچی
آرد نخودچی ۵۰۰ گرمروغن جامد یا کره ۲۵۰ گرمپودر قند ۲۵۰ گرمپودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوریپودر پسته برای تزئینابتدا آرد نخود چی را ۲ بار الک کنید.کف قالب باقلوا را با روغن جامد چرب کنید و به کناری بگذارید . یا اینکه کف قالب را کاغذ روغنی بندازید. آرد را روی حرارت قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه آنرا تفت دهید. ( نمی خواهیم رنگ آرد تغییر کنه ) بعد پودر قند را روی آرد الک کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیره. وقتی پودر قند خوب با حلوا مخلوط شد. وقت اضافه کردن روغن جامد است . روغن را که اضافه کردید باید مدام هم بزنید تا نسوزه و ته نگیره .وقتی رنگ حلوا کارملی روشن شد از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید. حالا ۲/۳ از حلوا را توی قالب بریزید و با پشت قاشق همه را به صورت یکنواخت پهن کنید. باقی حلوا را روی حرارت قرار داده و پودر کاکائو را روی آن الک کنید . و خوب هم بزنید تا همه حلوا به رنگ کاکائویی در بیاد. حالا حلوای کاکائویی را روی حلوای ساده توی قالب بریزید. و با پشت قاشق تمام سطح قالب را بپوشامید . اجازه بدهید کمی برشتوک خنک بشه و پسته را روی آن بریزید . با دست کمی فشار دهید تا به حلوا بچسبه. البته من چون برشتوک را ساده دوست دارم برای تزئین و عکس بعد از سفت شدن حلوا کمی پودر پسته روش ریختم شما هم اگه برشتوک را ساده دوست دارید پودر پسته را اضافه نکنید. برشتوک را توی یخچال بگذارید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت خودش را حسابی بگیره و سفت بشه . با یک چاقوی تیز ابتدا برشهای مورب روی سطح برشتوک ایجاد کنید و بعد برشهای افقی بزنید تا به شکل لوزی بشه . یا اینکه می تونید با قالبهای دلخواه برشتوک را قالب بزنید . فقط پرتی کار با قالب زدن بیشتر میشه . بعد هم نوش جان کنید ….pegah نکته: برای اینکه ببینید رنگ برشتوک به رنگ دلخواه درآمده یک لیوان آب سرد کنار دست خود قرار دهید و از حلوا کمی توی آب بریزید اگه برشتوک رنگ دلخواهتان را پیدا کرده بود از روی حرارت بردارید.
افزودن دیدگاه جدید