آموزش درست کردن باسلوق زعفرانی گرجستانی
این دسر خوشمزه و خوشبو میتونه واسه ماه رمضان گزینه خیلی خوبی باشه ، این مدل باسلوق با باسلوق های ما ایرانیها کمی فرق داره ، مردم گرجستان معمولا واسه ایام عید و جشنهاشون این نوع دسر رو درست میکنند و خیلی هم خوشمزست ، شما هم میتونید این رسپی رو امتحان کنید ، پیشا پیش نوش جان گوارای وجود خودتون و خانواده عزیزتون .
مواد لازم :
نشاسته ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
هل پودر شده ۱ قاشق چیخوری
گردو خورد شده به مقدار کافی
پسته به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم
زعفران آب کرده به مقدار لازم در مرحله اول شکر و آب سرد، نشاسته رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته کاملا مخلوط با آب و شکر بشه روی حرارت میزاریم و زعفران رو هم اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم تا کم کم سفت بشه هل و گلاب ،کره رو اضافه میکنیم وقتی دیدیم سفت شود نه خیلی خیلی سفت نه خیلی شل در ظرف مناسبی میریزیم و تزئین میکنیم .
این دسر رو میتونید واسه ۲ هفته در یخچال نگه داری کنید
هم خوشمزست هم خوشبو بوی هل و گلاب و زعفرون چه میکنه ، ی نگاه به ون گردو و پستهایی که روشه بکنید چقدر هماهنگه با این دسر جون میده که یک قاشق از این دسر رو بزاری تو دهانت چشماتو ببندی و بری به اوج
افزودن دیدگاه جدید