رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت سالاد پرتقالی بسيار خوشمزه

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت سالاد پرتقالی بسيار خوشمزه
آموزش پخت سالاد پرتقالی بسيار خوشمزه

آموزش پخت سالاد پرتقالی بسيار خوشمزه

سلاد به شکل برش پرتقال

برای میهمانی ها و سفره های گرم خانواده ی شما ایده ی جدیدی دارم . دراین ساعت از مجله اینترنتی قمر شما را دعوت می کنم به تهیه ی دسر زیبا و دوست داشتنی به شکل برشی از پرتقال .این سالاد هم خوشمزه است و البته خیلی زیباست و سفره آرای خوبی است امیدوارم از درست کردن آن لذت ببرید .

این سالاد از مواد ساده و دم دستی تهیه می شود

مواد لازم جهت درست کردن این سالاد :فیله مرغ – ۲۵۰-۳۰۰ گرم.قارچ – ۲۰۰ گرم.تخم مرغ آب پز – ۲-۳ عدد.خیار شور ۲-۳ عددهویج آب پز – ۱ عدد .پنیر – ۷۰-۸۰ گرم، و یا کاهوپیاز – ۱ قطعه.روغن نباتی – برای سرخ کردن قارچ.سس مایونز – برای طعم و مزه.نمک، فلفل سیاه – برای مزه .

مرغ را در آبی که نمک اضافه کردید آب پز کنید کمی که پخت ریز ریز کنید و داخل یک بشقاب به شکل برشی از پرتقال قرار بدهید سپس روی آن یک لایه سس مایونر بریزید

خیار شور را رنده کرده و روی مواد بریزید به شکل زیر :

قارچ را به قطعات کوچک خرد کنید

قارچ را با روغن و کمی پیاز و فلفل در روغن سرخ کنید و بصورت یک لایه روی مواد بریزید .

لایه ی چهارم نوبت به تخم مرغ رنده شده می رسد

تخم مرغ را رنده کرده و روی مواد بریزید . با دست شکل برش پرتقال را همچنان حفظ کنید . جهت چسبندگی پس از هر لایه کمی سس مایونز بریزید.

کمی پنیر رنده کنید و بر روی مواد بریزید می توانید به جای ریختن پنیر کمی کاهو ریز خرد شه بریزید

با استفاده از هویج رنده شده (رنده درشت) لایه کناره ها را به شکل زیر در بیاورید . تا شبیه پرتقال شود روی مواد هم با سس مایونز خط هایی به شکل زیر بکشید

سر انجام کار سالادی زیبا و خوشمزه است ، با اجازه شما میگم سالاد قمر ! نوش جان

اگر هر نوع غذا یا سالاد دیگری دوست داشتید پیام بگذارید .

 

دیدگاه‌ها

چیچک 1393/01/29 - 21:28

سلام با تشکر از زحمات بسیار باارزش شما. میخواستم بدونم این سالاد نیازی به فر نداره؟ نمیخواد سرخ بشه؟ در این صورت پنیرش خام میمونه آخه

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا