رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست کردن پانچ پرتقال با ادویه

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن پانچ پرتقال با ادویه
آموزش درست کردن پانچ پرتقال با ادویه

مواد لازم( برای ۱۰ لیوان):

آب پرتقال — یک لیتر

میخک — ۶ عدد

چوب دارچین — ۵ تکه بزرگ

جوزهندی — ¼ قاشق چای‌خوری

شربت آب‌لیمو (یخ زده) — نیم لیتر

پرتقال (قاچ شده) — ۳ عدد (۶۳۰ گرم)

سودا — یک لیتر

لیموترش (حلقه‌شده) — ۲عدد (۱۸۰ گرم)روش تهیه:

    در قابلمه‌ای مناسب، آب پرتقال را به‌همراه ۱۰۰ میلی‌لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس میخک و چوب دارچین را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید؛    پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و جوز‌هندی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط کاملاً سرد شود، آن را روی شربت آب‌لیموی یخ زده بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید؛    پره‌های پرتقال را در لیوان سرد بلندی قرار دهید ۱۵۰ میلی‌لیتر شربت را در لیوان ریخته و روی آن سودا بریزید و با حلقه‌های لیمو‌ترش، میخک و چوب دارچین تزیین و سرو کنید؛

پیشنهاد:

    معمولاً این شربت در میهمانی‌های بزرگ سرو می شود.    در صورت تمایل می‌‌توانید کمی شکر به شربت نیز اضافه کنید که زمان اضافه کردن آن در مرحله دو می‌باشد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا