طرز تهیه چاکلت موس با کاپ شکلاتی
مواد لازم
۱/۳ پیمانه شکر
۳ قاشق غذاخوری کره بی نمک یا همون Unsalted
۱ و ۲/۱پیمانه خامه
۳۰۰ گرم شکلات شیری یا کاکاویی
فقط فقط ۴ تا مواد خوشمزه واسه درست کردن این چاکلت موس آسمونی
توی یک ماهیتابه نصف شکر رو میپاشیم تا با شعله ملایم کاراملایزی بشه
خوب حالا وقت اینه که هم بزنیم سریع تا شکرمون کاراملی بشه و کره رو هم اضافه میکنیم
یه نکته خیلی خیلی مهم اینه که حواسمون باشه یک کوچولو شکر رو کارملایز میکنیم نباید اونقدر بذاریم که بوی سوختگی بگیره و قهوهای بشه واگر نه کل کارمون رو خراب میکنه
تو این مرحله ما اون۲/۱ خامه رو آروم آروم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با شکر قاطی بشه. شروع میکنه به حباب تولید کردن و شما همچنان به هم میزنید وقتیشکر و خامه مون همچین حالتی شد خامومش میکنیم زیر اجاق گاز رو.
خوب میریم سراغ خامه زدن اون یک پیمانه رو اونقدر هم میزنیم تا حسابی پف بکنه .
میرییم سراغ شکلا تمون که باید آبش کنیم حدود ۱۰۰ گرمشو من تو پستهای قبلی کاملا توضیح دادم که چطور شکلات رو آب میکنیم لازمه این پستو دوباره بخونید.
وقتی شکلات آب شد نه این که بجوشه برش میداریم از روی اجاق گاز و کاراملومنو که قبلا آماده کردیم رو قاطیش میکنیم و هم میزنیم به آرومی تا زمانی که کاملا مخلوط بشه
و کم کم تو مرحله بعد خامه زده شده رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم
تا زمانی که همه مواد با هم مخلوط بشند و یک کرم یک دستی داشته باشیم. وقتی این کرم واسه چند ساعت تو یخچال باشه حسابی سفت میشه پس هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتره .
اگه بخواهیم که کاپ شکلاتی درست کنیم ۲۰۰ گرم باقیمانده شکلات رو آب میکنیم طبق روش قبلی و از کاپهای خالی که مخصوص کاپ کیک هست یا همون کیک یزدیهای خودمون هست استفاده میکنیم .البته هر چی سایزش کوچیکرتر باشه بهتره ،با قلم مو داخل این کاپ کیک هارو با قلم مو شکلاتی میکنیم و میزریم واسه ۵ دقیقه تا ۱۰ دقیقه تو یخچال و تا از یخچال در آوردیم شکلاتو به آرومی از پوسته کاغذ کاپ کیک جدا میکنیم
فقط یادمون باشه که اگه ضخامت شکلات داخل این کاپ کیک زیاد نباشه وقتی بخواین از قالب درش بیارین میشکنه اگه دیدم نازکه یه لایه دیگه شکلات میمالیم با قلم مو و دوباره میذاریم تو یخچال
خوب حالا این موس شکلات رو که چند ساعت تپو یخچال بوده و حسابی سفت شده رو تو لیوانها یا ظرفهای مخصوصی که میخواهیم سرو کنیم میریزیم و یا داخل این شکلات کاپهایی که درست کردیم و روش رو تزئین میکنیم با شکلاتهای رنگی و میذاریم تا واسه ی ساعت تا ۲ ساعت تو یخچال بمونه تا حسابی خودشو بگیره.پینوشت: من نتونستم اون روزی که کاپ کیک شکلاتی با کریم موس درست میکردم عکس بگیرم اما تونستم واستون عکس هایی رو از اینترنت پیدا کنم که بتونه به شما کمک کنه در درست کردن این دسر خوشمزه و شیک .
افزودن دیدگاه جدید