رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت قیمه نثار

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت قیمه نثار
آموزش پخت قیمه نثار

برای ۴ تا ۶ نفرگوشت مغز ران گوسفندی ۵۰۰ گرمبرنج ۶ پیمانهزرشک ۲ قاشق غذاخوریشکر ۱ قاشق غذاخوریپیاز داغ ۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوریخلال پرتقال شیرین شده ۱ قاشق غذاخوریخلال بادام ۱ قاشق غذاخوریخلال پسته ۱ قاشق غذاخوریگلاب ۱ قاشق غذاخوریدارچین، هل، زیره ۱ قاشق غذاخوریکره ۱۰۰ گرمزعفران آب گرفته غلیظ ۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازمطرز تهیه:برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.انرژی کل: ۳۵۰۰ کیلو کالری

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا