رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت خورش مرغ و غوره

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت خورش مرغ و غوره
آموزش پخت خورش مرغ و غوره

مواد اولیه:مرغ چهار تکهغوره یک پیمانهپیازداغ نصف پیمانهپیاز کوچک یک عددنمک، فلفل و زردچوبه یک قاشق غذاخوریکره ۱۰۰ گرمزعفران آب‌شده سه قاشق غذاخوریرب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوریسیر خلال‌شده هفت حبهشکر در صورت تمایل به میزان لازمطرز تهیه:

تکه‌های مرغ را با یک عدد پیاز، سه حبه سیر و نصف کره تفت داده سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و به آن آب افزوده می‌گذاریم تا بپزد. در مرحله آخر پخت زعفران‌آب‌شده را می‌افزاییم. جداگانه غوره‌ها را در پیازداغ با چهار حبه سیر خلال‌شده و کره تفت می‌دهیم و یک قاشق رب گوجه‌فرنگی به مواد اضافه می‌کنیم. آن را با یک لیوان آب مرغ می‌پزیم تا آب آن کاملا تبخیر شود. هنگام سرو غذا مواد تهیه شده را به مرغ اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توان از بادنجان سرخ‌شده و شکر نیز در این غذا استفاده کرد.

نکتـه: بسته به ذائقه می‌توانید یک قاشق زیره، نصف قاشق چایخوری پودر هل، یک قاشق مرباخوری زنجبیل و نصف قاشق چایخوری زعفران و یک قاشق مرباخوری پودر گل‌سرخ را مخلوط کرده و از ترکیب آن به مقدار نصف قاشق مرباخوری به خورش بیفزایید. 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا