رفتن به محتوای اصلی

دستور پخت خورشت کاری مرغ قرمز

تاریخ انتشار:
یک نت ـ دستور پخت خورشت کاری مرغ قرمز
دستور پخت خورشت کاری مرغ قرمز

موادلازم:

مرغ خام ۳ تکهماست ۱ لیوان ( بهتر است ترش باشه )فلفل سبز تند ۲ عددپیاز۱ عدد متوسط و ریز خرد شدهرب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوریسیر ۲ حبه متوسط و له شدهزنجفیل تازه ۱ قاشق چایخوری له شده ( می توانید از پودر زنجفیل خشک هم استفاده کنید. )ادویه کاری ۱ قاشق غذاخوریپودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوریادویه مرغ و زردچوبه به میزان لازمنمک به میزان لازمادویه گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری ( در صورت در دسترس نبودن این ادویه می توانید آنرا حذف کنید . )آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوریآب ۱ لیوانطرز تهیه:

ابتدا ۳ تکه از مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

حالا پیاز ریز خرد شده را توی روغن داغ بریزید و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود بعد پودر کاری و زردچوبه و و ادویه مرغ و ادویه گرام ماسالا را هم اضافه کنید و کمی در روغن تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود و سیر له شده و زنجفیل را هم اضافه کنید.

بعد تکه های مرغ را به ادویه و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ مرغ عوض شود.

ماست را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود .

حالا رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل قرمز را هم بیفزایید و خوب هم بزنید و ماست را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. تا ماست با همه مواد خوب مخلوط شود .

آب و فلفل سبز های تند را هم به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و بگذارید با حرارت کم خورشت شما جا بیفته .

وقتی خورشت آبش کم شد و جا افتاد آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید. و با برنج یا نان سرو کنید

نکته: در صورتیکه ادویه کاری قرمز دارید می توانید بجای پودر کاری از این ادویه استفاده کنید.

نکته: در صورتیکه ماست را هم بزنید و کم کم به خورشت اضافه کنید ماست نمی بره .

نکته: این غذا باید خیلی تند باشه در صورتیکه غذای تند دوست ندارید فلفل ها را از دستور حذف کنید.

نکته: ادویه مرغ را می توانید از سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنید و در غیر اینصورت می توانید از تخم گشنیز آسیاب شده و زیره سبز و میخک استفاده کنید. 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا