آموزش پخت دنده کباب بسيار خوشمزه
کباب دنده در بین ایرانیها که خود در تهیه و پخت انواع کباب صاحب سبک هستند جایی ندارد.
برای ملتی که عادت کردهاند تکههای قلمبه راسته را نوشجان کنند، به نیش کشیدن چند تکه استخوان که به زحمت میتوان کمی گوشت و دنبه در آن یافت، جذابیت ندارد اما اگر دنده توسط یک حرفهای آماده شده باشد، میتوانید آن را یک خوراکی فوقالعاده بیابید و از خوردن تکههای گوشت نرم و چرب بین دندهها لذت ببرید. برای همین حتما از یک قصاب بخواهید که دنده را برای کباب آماده کرده و به شما بدهد. پس از آن جز طعمدار کردن و میل کردن آن کار دیگری برای شما نمیماند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
دنده گوسفندی: ۲۴ عدد
شکر قهوهای: یک قاشق غذاخوری
سس کچاپ: یکچهارم پیمانه
سس سویا: یکچهارم پیمانه
آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
سس فلفل: ۶ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه، رنده شده
پودر خردل: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یکچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و دندهها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید. اگر آنها را از شب قبل آماده کنید بهتر است.
توری کبابپز را روی منقل یا کبابپز قرار دهید. دندهها را از مایه خارج کرده و سس اضافی را از روی آن پاک کنید تا در منقل نچکد. دندهها را حدود ۱۵ دقیقه کباب کنید، سپس با نان، پیاز، جعفری، گوجهفرنگی و مخلفاتی که دوست دارید، سرو کنید.
نکات:
۱- به جای سس تند میتوانید از سس باربیکیو که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲- در یک روش دیگر، دندهها را پس از طعمدار کردن در فویل پیچیده و یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد میپزند. در این روش دندهها آب میاندازد. برای همین در نیمساعت آخر فویل را باز کنید تا خشک و برشته شوند.
۳-در مدت کباب کردن دندهها روی آن از مایه باقیمانده که با ۴ قاشق غذاخوری روغن مخلوط شده است، بمالید.
۴-برای مغزپختتر شدن بهتر است توری را طوری قرار دهید تا دندهها از آتش حداقل ۸ سانتیمتر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنید.
افزودن دیدگاه جدید