آموزش پخت خورش انار دانه مسما
مواد لازم:
٢٠٠ گرم پیازخرد شده١/٢ از یک مرغ٢ عدد اناردانه شده٢ قاشق غذاخوری شکر در صورت تمایل٣ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی١ قاشق چایخوریخوری زردچوبه١ قاشق چایخوری گلپر١/٢ قاشق چایخوری فلفلنمک به میزان لازمروغن به میزان لازم
طرز تهیه :مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ میکنیم.سپس آن را به همراه آب میگذاریم تا بپزد.در هنگام پخت، رب گوجهفرنگی را به مرغ میافزاییم تا خوش رنگ شود.پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت میدهیم، سپس دانههای انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کمآب باشد.نکته :میتوانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرینتر شود.
افزودن دیدگاه جدید