رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت گولاش مجارستانی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ نوعی خورش سنتی مجارستان است که شبیه خوراک های ایرانیهاست . این غذا از تنوع بالایی برخوداراست.
آموزش پخت گولاش مجارستانی

مواد لازم‎:‎

‏١۵٠٠‏‎ ‎گرم گوجه فرنگی پوره شده‎ ‎‏٢٠٠‏‎ ‎گرم هویج حلقه شده‏۵٠٠‏‎ ‎گرم سیب زمینی نگینی خردشده‏۶۵٠‏‎ ‎گرم گوشت گاو خردشده‎ ‎‎ ١/٢ قاشق چایخوری پودرفلفل سیاه‎ ‎‏١‏‎ ‎عدد پیازخلال شده‎ ‎‎ ‎‏٢‏‎ ‎قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز‎ ١ قاشق چایخوری نمک دریا‎ ‎‏١عدد فلفل دلمه قرمزنگینی خردشده‎ ‎‏۴‏‎ ‎حبه سیر‎ ‎

طرزتهیه‎:‎

‎ ‎پیازرا با کمی روغن سرخ و طلایی کنید.پودرفلفل قرمز را اضافه وهم بزنید.گوشت را اضافه وهم زده تا سرخ شود. پوره ‏گوجه فرنگی ، نمک دریا ، فلفل سیاه را اضافه و سپس به مقدارلازم آب اضافه کنید. حدود یک ساعت گذاشته تا بجوش ‏بیاید.هویج و فلفل وسیررا اضافه و بگذارید تمام ترکیب پخته شود. سیب زمینی را هم توی ترکیب بریزید.تا پخته وجا بیافتد‎.‎پیاز را در روغن کمی تفت داده

پیاز را در روغن کمی تفت دادهپودر فلفل قرمز

پودر فلفل قرمزفلفل قرمز را با پیاز تفت داده

فلفل قرمز را با پیاز تفت دادهگوشت را هم اضافه کنید

گوشت را هم اضافه کنیدآب را اضافه کرده

آب را اضافه کردهسبزیجات خرد شده

فلفل دلمه وهویج خرد شدهسبزیجات راهم اضافه کنید

سبزیجات راهم اضافه کنیدگذاشته تا خوراک بجوشد وپخته شود

گذاشته تا خوراک بجوشد وپخته شودسیب زمینی راهم اضافه کنید

سیب زمینی راهم اضافه کنیدگذاشته تا خورش جا بیافتد

گذاشته تا خورش جا بیافتد 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا