رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه خورش کرفس

تاریخ انتشار:
یک نت ـ طرز تهیه خورش کرفس
طرز تهیه خورش کرفس

موادلازم:۳۰۰ گرم پیاز داغ۱۰۰ گرم کرفس برای هر نفر۸۰ گرم گوشت گوساله برای هر نفر۱ کیلو سبزی شامل نعناع ،جعفری خرد شدهآب لیمو ترش تازه به ذائقهنمک وفلفل به مقدار لازم

طرزتهیه:سبزی را کامل سرخ کرده و کنار گذاشته وکرفس را هم جداگانه تفت دهید.پیاز داغ را با کمی زردجوبه سرخ کرده وکوشت را به پیاز اضافه کرده و کامل تفت داده تا آب گوشت خشک شود.کرفس و مقداری آب را روی گوشت اضافه کنیدوگذاشته تا بجوش بیاید. شعله را کم کرده تا خورش نیم پز شود. سپس سبزی سرخ شده وآب لیمو ترش ،نمک،فلفل و کمی گرد لیمو را توی خورش بریزیدو حدود ۱ ساعت روی حرارت گذاشته تا خورش جا بیافتد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا