آموزش پخت خورش قرمه سبزی
موادلازم:۳۵ گرم سبزی سرخ شده برای هرنفرمیزان شنبللیه =جعفری+تره۸۰ گرم گوشت بی استخوان و با استخوان ۱۲۰ کرم۸۰ گرم پیاز داغ۲۰ گرم لوبیا قرمز۱ عدد لیمو عمانی برای هر نفر یا گرد لیمو ۱/۴ قاشق چایخورینمک و فلفل: به مقدار کافی
طرزتهیه:پیاز داغ را با کمی زرچوبه تفت داده و گوشتها را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت برگردد و آب گوشت گرفته شود تفت دادن را ادامه دهید.لوبیا قرمز را هم افزوده و خوب تفت میدهیم.به میزانی که آ ب از سطح گوشت بالاتر باشد آب جوش اضافه کرده وپس از به جوش امدن گرد لیمو را به خورش اضافه کرده شعله را کم نموده حدود ۲ ساعت خورش روی حرارت بجوشد. ضمن اینکه در قابلمه باید بسته باشدُ.سبزی قورمه(تره-جعفری-شنبلیله)را کامل در تابه تفت داده تا مثل چای خشک شود و بعد به خورش اضافه کنید. اگر از لیمو عمانی استفاده می کنید در این مرحله لیمو ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید.نمک وکمی دارچین یا ادویه های دیگر را افزوده و حدود ۳ ساعت روی شعله ملایم گذاشته تا خورش جابیافتد.توجه داشته باشید که غذاهای ایرانی نیاز به زمان زیاد برای پخت و صبر و حوصله دارد.
افزودن دیدگاه جدید