آموزش پخت کیک انار بسيار خوشمزه برای شب یلدا
آموزش پخت کیک انار بسيار خوشمزه برای شب یلدا
این کیک را می توانید با انواع ژله های میوه ای و آب میوه های مربوط به آن تهیه کنید
مواد لازم :
آرد / ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه)
شکر / ۱۵۰ گرم(۳/۲ پیمانه)
تخم مرغ / ۴ عدد
پودر ژله انار / ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر / دو قاشق چایخوری
نمک / ۸/۱ قاشق چایخوری
وانیل / ۸/۱ قاشق چایخوری
روغن مایع / ۱ پیمانه
آب انار/ ۳/۲ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر )
طرز تهیه :
ابتدا کف یک قالب گرد به قطر ۲۵ سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. ۵ دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۰ درجه فارنهایت یا شماره ۳ گازهای شماره ای و یا ۴۵ درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد.
مواد خشک ( آرد + BP+ نمک + پودر ژله انار ) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید ( پنجره وسط ) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا” خنک شود.
نکته : این کیک را می توانید با انواع ژله های میوه ای و آب میوه های مربوط به آن تهیه کنید و در صورت نداشتن آب میوه می توانید از شیر یا آب معمولی استفاده کنید.
همینطور برای تزیین از انواع کرم ها نیز می توانید استفاده کنید مثلا” کیک با ژله پرتقال – آب پرتقال و کرم پرتقال
افزودن دیدگاه جدید