رفتن به محتوای اصلی

آموزش تهيه پای موس انار دسری خوشمزه برای شب یلدا

تاریخ انتشار:
یک نت ـ پای موس انار دسری خوشمزه برای شب یلدا
آموزش تهيه پای موس انار دسری خوشمزه برای شب یلدا

این دسر خوشمزه می تواند گزینه مناسبی برای میهمانی شب یلدا باشد، در ادامه مطلب طرز تهیه آن را مشاهده نمایید.

 

مواد لازم:

نان سوخاری یا بیسکوئیت پودر شده / ۱۲۰ گرم

کره / ۵۰ گرم

آب انار /  یک و نیم پیمانه

پودر ژلاتین / یک و نیم قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته / ۳۰۰گرم

شکلات سفید / ۱۰۰گرم

خامه صبحانه / ۵۰ گرم

رنگ قرمز در صورت تمایل / چند قطره

دانه انار – خامه – شکلات / برای تزئین

طرز تهیه:

کره را ذوب کرده و با پودر بیسکوئیت خوب مخلوط کنید، این مخلوط را کف قالب کمربندی یا قالبی که با نایلون پوشانده اید بریزید و طوری پرس کنید که دیواره های ظرف کاملاً پوشیده شود. ظرف را حداقل ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و مواد موس را آماده کنید.

روش تهیه گاناش سفید: ابتدا شکلات سفید را به صورت بن ماری یا در مایکروفر ذوب کرده و با خامه صبحانه مخلوط کنید و کنار بگذارید.

حدود یک چهارم آب انار را را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و در مایکرو فر یا به صورت بن ماری حرارت دهید تا کاملا” شفاف شود.

بقیه آب انار را روی حرارت بگذارید تا گرم شود، حالا ژلاتین را با آن مخلوط کرده کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.

خامه فرم گرفته را به گاناش سفید اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید. آب انار را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و مخلوط کنید.

مایه آماده را روی پایه بیسکوئیتی ( کراست ) ریخته در یخچال قرار دهید تا ببندد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا