رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست كردن سالاد استیک كبابي

تاریخ انتشار:
یک نت ـ چربی های استیک را بگیرید. هر دو طر ف استیک را به صورت اریب به عمق سه سانتی متر برش دهید. استیک را داخل کیسه آشپزی بپیچید و داخل ظرف کم عمقی قرار دهید. یک دوم سس گشنیز را روی آن بریزید. کیسه را محکم ببندید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال نگهدارید.
آموزش درست كردن سالاد  استیک كبابي

تعداد: دو نفر (استیک های 85 گرمی)

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان تهیه چاشنی: 30 دقیقه

•    گریل: 17 دقیقه

مواد لازم

•    سس گشنیز

•    230 گرم استیک

•    دو عدد فلفل شیرین زرد یا قرمز دو نیم شده

•    یک خوشه بلال

•    دو عدد پیاز سبز

•    دو پیمانه کاهو پیچ

•    4 عدد گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

•    ¼ آووکادو کوچک نگینی خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

1. سس گشنیز را تهیه کنید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید.

2. چربی های استیک را بگیرید. هر دو طر ف استیک را به صورت اریب به عمق سه سانتی متر برش دهید. استیک را داخل کیسه آشپزی بپیچید و داخل ظرف کم عمقی قرار دهید. یک دوم سس گشنیز را روی آن بریزید. کیسه را محکم ببندید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال نگهدارید.

3. روی فلفل های شیرین، ذرت و پیازچه ها کمی روغن بریزید.

4. استیک و بلال را روی توری باربیکیو بگذارید تا پخته شوند. برای استیک باید حدود 22 تا 30 دقیقه آن را روی زغال حرارت بدهید تا مغزپخت شود. برای تهیه بلال کبابی نیز 15 تا 20 دقیقه زمان نیاز است. نیمه های فلفل را 8 دقیقه و پیازهای سبز را 4 دقیقه روی توری بگذارید تا کباب شوند.

5. استیک را با لایه های باریک برش دهید. فلفل های شیرین و پیازچه را ریز خرد کنید. دانه های ذرت را جدا کنید. برای سرو، برگ های کاهو را داخل دو کاسه مجزا بریزید. استیک، سبزیجات گریل شده، گوجه فرنگی و در صورت تمایل آووکادوی خرد شده را به کاهو اضافه کنید. باقی مانده سس گشنیز را روی مواد بریزید.

منبع:برترين ها

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا