جديدترين ترشي دنيا / ترشی تخم مرغ، ترشی نو و خوش طعم
تا حالا ترشی تخم مرغ خوردهاید؟ شاید هم اولین بار است که حتی اسمش را میشنوید؟ به هر صورتی که هست، این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذاها برای ترشیخورها بیشتر مناسب است.
مواد لازم :تخم مرغ آبپز : ۱۲ عددآب لبو : ۱ پیمانهسرکه : ۱ پیمانهشکر : ۱ پیمانهنمک : به مقدار دلخواه
طرز تهیه :در یک ظرف سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید.سپس آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید.ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.در یک ظرف شیشهای دردار مثل آنها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه میدارند، تخم مرغهای از پیش آبپز شده و پوست گرفته را درسته اما بدون وارد کردن فشار جا دهید.سپس مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید.اگر دهانه شیشه تنگ است میتوانید برای ریختن مخلوط روی تخم مرغها از قیف استفاده کنید.در ظرف را محکم ببندید و آن را کمی تکان دهید تا مخلوط سرکه به همه قسمتها نفوذ کند.ظرف را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید.ترشی تخم مرغ شما آماده است و میتوانید از آن برای تزئین سالاد یا صرف در وعدههای غذایی ناهار یا شام استفاده کنید
منبع : jamejamonline.ir
افزودن دیدگاه جدید