آموزش آسان پخت يك كباب تابه ای مخصوص و خوشمزه
یک نت ـ ابتدا گوشت چرخ کرده کمی ورز دهید بعد پیاز را در آن رنده کنید. آب پیاز را بگیرید در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید نمک و فلفل و زرد چوبه به آن بزنید آن را ورز دهید
گوشت چرخ کرده( گوساله) نیم کیلوپیاز دو عددتخم مرغ در صورت نیاز 1 عددنمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرزتهیه :ابتدا گوشت چرخ کرده کمی ورز دهید بعد پیاز را در آن رنده کنید. آب پیاز را بگیرید در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید نمک و فلفل و زرد چوبه به آن بزنید آن را ورز دهید ولی نه آنقدر که چربی گوشت جدا شود و به دست به چسبد. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید. اجاق را روشن کنید و گوشت را کف ماهیتابه بخوابانید و با دست آن را صاف کنید بعد از اینکه گوشت خودش را گرفت به کمک یک قاشق یا کفگیرک آن را مانند شکل برش دهید. برش ها را چک کنید اگر خوب سرخ شده بود برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. در مرحله آخر تعدادی گوجه فرنگی را نصف کرده و داخل روغن سرخ کنید همراه با برنج یا نون سرو کنید
افزودن دیدگاه جدید