آموزش آسان و طرز تهيه پخت يك كيك شكلاتي بسيار خوشمزه
شکلات تخته ای تلخ را روی بخار آب کتری ذوب کنید.در یک کاسه آرد ، گردو، شکلات چیپسی ،کاکائو، نمک و پودر اسپرسو را مخلوط کنید
مواد لازم:شکلات تلخ شیرین ( شکلات 70درصد شیرین )=300 گرمگردوی خرد شده=200 گرمآرد=150گرمشکلات چیپسی=100 گرمپودر کاکائو=20 گرمنمک =مقداریپودر قهوه اسپرسو=2 ق.چتخم مرغ=5 عددشکر=250 گرمروغن مایع ( روغن کانولا بهتره )=4/1 لیترمواد لازم برای مایع شکلات رویه کیک:شکلات شیری= 200 گرمخامه =200 گرمپودر کاکائو=1ق.چ
طرز تهیه :شکلات تخته ای تلخ را روی بخار آب کتری ذوب کنید.در یک کاسه آرد ، گردو، شکلات چیپسی ،کاکائو، نمک و پودر اسپرسو را مخلوط کنید.در یک کاسه دیگر تخم مرغ و شکر را با همزن به سرعت بزنید تا کرم رنگ شود.سپس روغن را کم کم اضافه کنید.مخلوط حاصل را با شکلات ذوب شده کم کم هم دما کرده و سپس تمام شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. زیاد هم نزنید.کف یک سینی مستطیل را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را روی آن بریزید و دقت کنید که به صورت یکنواخت پخش شود. سپس سینی را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.سپس خارج کنید و اجازه دهید که سرد شود. پس از سرد شدن با چاقو به قطعات مربعی برش دهید.
برای تهیه رویه شکلاتی در یک ماهیتابه کوچک خامه را با ملایمت حرارت دهید تا آب شود. سپس شکلات شیری رنده شده را به آن اضافه کنید. سریع هم بزنید که مخلوط ته نگیرد.وقتیکه به اندازه کافی غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.پس از کمی خنک شدن بر روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا مایع شکلات رویه کاملا بندد.قبل از سرو روی آن پودر کاکائو الک کنید و با چای یا قهوه داغ سرو کنید.
افزودن دیدگاه جدید