طرز تهيه و آموزش درست كردن يك حلواي پسته اي بسيار خوشمزه
یک نت ـ کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر میتوان کره به آن اضافه کرد. داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسولهای کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالبهای مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید.
مواد لازم:آرد:۵۰۰ گرمکره:۲۵۰ گرمروغن مایع: ۱۲۵ میلیلیترپسته پودرشده: ۱۰۰ گرمهل: ۲ قاشق سوپخوریرنگ سبز خوراکی: به میزان لازم
طرز تهیه حلوا:
کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر میتوان کره به آن اضافه کرد. داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسولهای کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالبهای مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید.
افزودن دیدگاه جدید