رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت کیک اسفناج کوینولا بسيار خوشمزه

تاریخ انتشار:
یک نت ـ در این پست از مجله ی اینترنتی يك نت با آموزش کیک اسفناج کوینولا در خدمت شما هستیم .دستور پخت این غذا بسیار ساده است و می توانید امشب برای شام درست کنید و از آن لذت ببرید .ضمن اینکه طعم ملایم اسفناج باعث خواهد شد احساس رضایت بیشتری از صرف این غذا داشته باشید آموزش پخت کیک ساده
آموزش پخت کیک اسفناج کوینولا بسيار خوشمزه

اسفناج سبزی است بسیار مغذی که سرشار از ویتامین c , ویتامین k و سرشار از آنتی اکسیدن که ضد پیری و چین و چروک است می باشد .

در این پست از مجله ی اینترنتی يك نت با آموزش کیک اسفناج کوینولا در خدمت شما هستیم .دستور پخت این غذا بسیار ساده است و می توانید امشب برای شام درست کنید و از آن لذت ببرید .ضمن اینکه طعم ملایم اسفناج باعث خواهد شد احساس رضایت بیشتری از صرف این غذا داشته باشید آموزش پخت کیک ساده

 

 

مواد لازم

½ فنجان کوینولا

۴ عدد تخم مرغ

۳ شاخه اسفناج تر

کمی  تره فرنگی

۲ قاشق غذا خوری پونه کوهی تازه

کمی پنیر پیتزا

نمک و فلفل را به طعم و مزه……

دستور پخت

در یک ماهی تابه ی کوچک کوینلا را با یک فنجان آب برای جوشاندن آماد می کنیم و شعله را کم می کنیم تا مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد و تمام آب جذب شود .تخم مرغ و اسفناج و پونه ی کوهی و پنیر و نمک و فلفل  را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم .مخلوط را در قالب هایی به اندازه ی یک فنجان بریزید و پنیر پیزا را در روی آن بریزید  و آن را در دمای ۳۵۰درجه فارنهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه جت پخت در فر قرار بدهید .(فراموش نکنید قالب را قبلا با کره چرب کنید .)

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا