رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه کلوچه بسیار خوشمزه ویژه رمضان

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
طرز تهیه کلوچه بسیار خوشمزه ویژه رمضان

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

مواد لازم :

آرد : یک و نیم پیمانهپودر کاکائو : یک قاشق غذاخوریپودر زنجبیل : یک قاشق مرباخوریجوش شیرین : یک قاشق مرباخورینمک : نوک قاشق مرباخوریروغن مایع : نصف پیمانهعسل : نصف پیمانهشکر( ترجیحا قهوه ای ) : نصف پیمانهتکه های ریز شکلات تلخ و شیرین : نصف پیمانهآب ولرم : 2 قاشق مرباخوریشکر سفید : یک چهارم پیمانه

طرز تهیه :

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو، پودر زنجبیل و نمک را در کاسه با هم مخلوط کنید.در کاسه دیگری، شکر قهوه ای، روغن، عسل و آب ولرم را به مدت ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید تا خامه ای مانند شود.مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید.دست ها را با آب سرد بشویید و خمیر را به مدت ۳ دقیقه ورز دهید.سپس تکه های شکلات را به خمیر اضافه کنید و ورز دادن را ادامه دهید.در صورت چسبناک شدن خمیر، کمی آرد به آن اضافه کنید.سپس بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند.از خمیر حدود ۱۸تا۲۴ قسمت جدا کنید. به شکل گرد دربیاورید، در شکر بغلتانید و با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.سینی را به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه در فر قرار دهید و هنگامی که هنوز نرم است، کلوچه‌ها را از فر دربیاورید و بگذارید سرد شود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا