رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه خورش به، به روش دیگر

تاریخ انتشار:
خورش به طرز تهیه خورش به,نحوه پخت خورش به,مواد لازم برای خورش به,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز پخت خورش به,نکاتی برای پخت خورش به,طرز تهیه انواع خورش,تکنیک های پخت خورش به
طرز تهیه خورش به، به روش دیگر

یک نت ـ طرز تهیه خورش به، به روش دیگر

مواد لازم : گوشت بدون استخوان      750 گرم به     1 کیلوگرم پیاز سرخ شده      4 قاشق سوپخوری روغن      150 گرمشکر (در صورت تمایل)     2 قاشق سوپخوریآبلیمو     نصف فنجان کوچکگوجه فرنگی یا رب     دو قاشق غذاخوریزعفران ساییده     یک قاشق مرباخورینمک و فلفل     به مقدار لازم

طرز تهیه :گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا