آموزش پخت خورش قرمه سبزی

یک نت ـ آموزش پخت خورش قرمه سبزی
آموزش پخت خورش قرمه سبزی

موادلازم:
۳۵ گرم سبزی سرخ شده برای هرنفرمیزان شنبللیه =جعفری+تره
۸۰ گرم گوشت بی استخوان و با استخوان ۱۲۰ کرم
۸۰ گرم پیاز داغ
۲۰ گرم لوبیا قرمز
۱ عدد لیمو عمانی برای هر نفر یا گرد لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرزتهیه:
پیاز داغ را با کمی زرچوبه تفت داده و گوشتها را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت برگردد و آب گوشت گرفته شود تفت دادن را ادامه دهید.لوبیا قرمز را هم افزوده و خوب تفت میدهیم.به میزانی که آ ب از سطح گوشت بالاتر باشد آب جوش اضافه کرده وپس از به جوش امدن گرد لیمو را به خورش اضافه کرده شعله را کم نموده حدود ۲ ساعت خورش روی حرارت بجوشد. ضمن اینکه در قابلمه باید بسته باشدُ.سبزی قورمه(تره-جعفری-شنبلیله)را کامل در تابه تفت داده تا مثل چای خشک شود و بعد به خورش اضافه کنید. اگر از لیمو عمانی استفاده می کنید در این مرحله لیمو ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید.نمک وکمی دارچین یا ادویه های دیگر را افزوده و حدود ۳ ساعت روی شعله ملایم گذاشته تا خورش جابیافتد.توجه داشته باشید که غذاهای ایرانی نیاز به زمان زیاد برای پخت و صبر و حوصله دارد.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده