رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت خورش کنگر

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت خورش کنگر
آموزش پخت خورش کنگر

مواد لازمگوشت گوسفندی یا گوساله قطعه شده مخصوص خورشتی ۵۰۰ گرمپیاز ۱ عدد متوسطلپه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کنگرسبزی کنگر قطعه شده نگینی ۴۰۰ گرمچاشنی آبغوره به میزان لازمنمک و زردچوبه مقداریروغن مایع به میزان لازم

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا