رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه سه مدل مربای سیب، مربا گلابی و مربای به مجلسی و خوشرنگ

تاریخ انتشار:
یک نت ـ مرباها یکی خوشمزه ترین روش های نگهداری از میوه ها هستند که یکی از دلایل مهمی که میوه ها را تبدیل به مربا یا مارمالاد می کنند این است که بتوانند آن میوه را غیر از فصل خودش در یخچال داشته باشند و در واقع یکی از راه های ماندگار کردن میوه ها مربا کردن آنها می باشد.
طرز تهیه سه مدل مربای سیب، مربا گلابی و مربای به مجلسی و خوشرنگ

 

طرز تهیه سه مدل مربای سیب، مربا گلابی و مربای به مجلسی و خوشرنگ

مرباها یکی خوشمزه ترین روش های نگهداری از میوه ها هستند که یکی از دلایل  مهمی که میوه ها را تبدیل به مربا یا مارمالاد می کنند این است که بتوانند آن میوه را غیر از فصل خودش در یخچال داشته باشند و در واقع یکی از راه های ماندگار کردن میوه ها مربا کردن آنها می باشد. اما مرباها یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه هستند که در سراسر دنیا و اروپا به خصوص آسیا و بین ایرانی محبوب هستند و بیشتر در وعده صبحانه برای شروع یک روز پر انرژی خورده می شود و یا برای تهیه انواع کیک و شیرینی نیز کاربرد دارد شما می توانید هر نوع میوه ای که دوست دارید را به همراه شکر و طعم دهنده تبدیل به مربا کنید و در همه فصول آن را داشته باشید مرباها با مارمالاد ها متفاوت هستند اما امروز تصمیم گرفتیم سه نوع از پر طرفدارترین مرباها را به شما آموزش دهیم که عبارت است از مربا سیب، مربا گلابی، مربا به همراه ما باشید.

طرز تهیه مربای سیب

مربا سیب یکی از مرباهای خوشمزه محبوب است که در بیشتر فصل ها به دلیل بودن زیاد بودن میوه سیب می توانید به راحتی تهیه کنید اما برای تهیه این مربا شما می توانید از سیب سرخ یا زرد یا سبز بنا به سلیقه خود استفاده کنید و سیب ها را با پوست یا بدون پوست برش های یک اندازه بزنید و مربا کنید و برای صبحانه و عصرانه آن را به همراه نان تازه سرو کنید اما برای مشاهده دستور مربا سیب به سایت سلام دنیا مراجعه کنید.

طرز تهیه مربا گلابی

مربا گلابی یکی از مرباهای بسیار خوشمزه که با میوه گلابی تهیه می شود و بیشتر در تابستان و پاییز این مربا تهیه می شود و طعم و مزه فوق العاده خوبی دارد شما می توانید از گلابی ریز استفاده کنید و به صورت درسته آن را مربا کنید و یا خرد یا رنده کنید و از خواص خوب گلابی نیز بهرمند شوید خواصی همچون دارای ویتامین سی می باشد که برای پوست و مو بسیار مفید است و برای قلب عروق و گوارش نیز مناسب است اما برای مشاهده دستور مربا گلابی به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

طرز تهیه مربا به

مربا به یکی از خوشمزه ترین مرباها می باشد که بیشتر در ایران تهیه می شود و همزمان در فصل پاییز با رسیدن میوه بهشتی به آن را می توانید تهیه کنید دقت کنید هر چقدر با حرارت کم و زمان پخت طولانی به پخته شود رنگ آن سرخ تر می شود و با افزودن کمی هل و میخک و پوست خود به طعم فوق العاده ای به این مربا بدهید این مربا را می توانید برای انواع شیرینی ها نیز استفاده کنید اما برای مشاهده دستور مربای به به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا