بیماران بدون علامت عامل انتشار ویروس کرونا نیستند
یک نت ـ سازمان جهانی بهداشت نگرانی های پژوهشگرانی را که می گویند وجود مبتلایان بدون علامت باعث دشوار شدن مهار کرونا می شود، رد کرد.
مقام های سازمان جهانی بهداشت امروز دوشنبه اعلام کرده اند بیماران بدون علامت عامل انتشار ویروس کرونا نیستند.
وبگاه شبکه خبری «سی ان بی سی» نوشته این اظهارات مقام های سازمان جهانی بهداشت در واکنش به نگرانی های برخی از پژوهشگرانی مطرح شده که گفته اند مهار ویروس کرونا به دلیل وجود مبتلایان بدون عفونت دشوار خواهد بود.
در برخی از افراد به خصوص افراد جوان و یا افراد فاقد بیماری های زمینه ای بعد از ابتلا به عفونت کرونا علامت های آن ظاهر نمی شود. در برخی دیگر از افراد ظاهر شدن علامت ها ممکن است چند روز طول بکشد.
شواهد اولیه درباره این بیماری نشان می داد فرق ناقل بدون داشتن علامت های بیماری می تواند این بیماری را به افراد دیگر منتقل کند. مقام های سازمان جهانی بهداشت امروز گفته اند با آنکه این ناقلان خاموش بیماری را به دیگران منتقل می کنند عامل انتشار آن نیستند.
«ماریا ون کرکوف»، رئیس بخش بیماری های اضطراری در سازمان جهانی بهداشت امروز گفت: «بر اساس اطلاعاتی که ما داریم اینکه فرد فاقد علامت بتواند بیماری را به فرد دیگری انتقال دهد نادر است.»
ون کرکوف گفت که دولت ها باید تمرکز خودشان را روی کشف و قرنطینه مبتلایان دارای علامت قرار دهند.
وی در ادامه گفت برای پاسخگویی به این سوال که آیا ناقلان خاموش عامل انتشار گسترده ویروس کرونا هستند یا خیر به داده ها و پژوهش های بیشتری نیاز است.
مقام های سازمان جهانی بهداشت علاوه بر این امروز دوشنبه گفته اند که وضعیت ابتلا به ویروس کرونا در سراسر دنیا بدتر شده است.
ون کرکوف دوشنبه هفته گذشته هم تصریح کرده بود شواهدی از تغییر شدت ویروس کرونا یا روش انتقال آن وجود ندارد.
او گفته که هیچ شواهدی درباره تغییر یافتن ویروس کرونا چه از لحاظ روش انتقال و چه از لحاظ شدت بیماری ناشی از آن وجود ندارد.
او در یک نشست خبری گفت: «این ویروس از لحاظ قابلیت انتقال تغییر نکرده، از لحاظ شدت هم تغییر نکرده است.»
وی اضافه کرد: «چیزی که مهم است این است که تدابیری به کار گرفته ایم تا از انتقال آن جلوگیری کنیم.»
کرونای جدید یکی از 7 نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می شود. 4 گونه از این نوع ویروس ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری های حاد تنفسی می شوند که در مواردی به مرگ منجر می شود.
سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از 121 هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه گیر جهانی» اعلام کرد.منبع: فارس
افزودن دیدگاه جدید