رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

تاریخ انتشار:
رول بادمجان و اسپاگتی, تهیه رول بادمجان و اسپاگتی, درست کردن رول بادمجان و اسپاگتی, پخت رول بادمجان و اسپاگتی, مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی, نحوه پخت رول بادمجان و اسپاگتی, نحوه پخت غذا با اضافه ی اسپاگتی, رول بادمجان و ماکارونی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

یک نت ـ طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

 

با باقیمانده اسپاگتی دیشب برای ناهار امروز رول بادمجان و اسپاگتی درست کنید

اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقیمانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود.

مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی : برای 4 نفربادمجان بزرگ     2 عدد اسپاگتی پخته     2 پیمانه سس قرمز      1/2 و 1 پیمانه روغن      به میزان لازمپنیر پارمسان رنده شده     1 پیمانهجعفری خرد شده     2 قاشق سوپخوریریحان خرد شده     1 قاشق سوپخوریروغن زیتون     مقداری

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی :بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقه های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقه ها باید خوب سرخ شوند.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

حال رول‌ها را آماده کنید، بدین صورت که روی هر کدام از تکه‌های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها 1 قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجان‌ها را به دقت لوله کنید. به کمک خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رول ها بریزید. سینی را به مدت 5 تا 8 دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از آنکه رول ها را از فر درآوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا