رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه سالاد پرتقال و لبو

تاریخ انتشار:
یک نت ـ
دستور تهیه سالاد پرتقال و لبو

یک نت ـ طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو

 

برای تهیه سالاد پرتقال و لبو، پرتقال ها را به دو رنگ تهیه کنید

مواد لازم برای سالاد پرتقال و لبو:لبو (بدون ساقه و برگ)      ۴ تا ۵ عدد پرتقال (پوست کنده)      ۲ عدد برگ منداب      مقداری پیاز قرمز      مقداریگردوی خرد شده (اختیاری)     یک چهارم فنجان

مواد لازم برای تهیه سس:سرکه      یک چهارم فنجان روغن زیتون      یک چهارم فنجان خردل خشک      یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل      به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس سالاد پرتقال و لبو :در یک شیشه کوچک، تمام این مواد را با هم مخلوط کنید. خردل در این سس باعث ثبات آن می شود.

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو :لبوها را با پوست بپزید. ترجیحا این کار را با جوشاندن آن انجام دهید. به این صورت که لبو را داخل یک قابلمه ریخته و روی آن آب ریخته و اجازه دهید جوش بیاید، بعد باید برای سی دقیقه به آرامی بجوشد تا بتوان چنگال را به راحتی درون آن فرو کرد. همچنین می توانید لبو را با پوست داخل فویل آلومینیومی بپیچید و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت). بعد از پخت لبوها، اجازه دهید به دمای اتاق برسند و بعد پوستشان را جدا کنید. حالا لبوها را به چهار قسمت تقسیم کرده و آنها را داخل یک کاسه بریزید. نیمی از سسی که درست کرده اید را روی آن بریزید.

حالا سالاد را با موادی که گفته ایم درست کنید. اگر می خواهید کمی رنگ به سالادتان اضافه شود، چند تکه پرتقال را به عصاره لبو (داخل کاسه ای که لبوها درون آن بوده اند) بریزید. اجازه دهید پرتقال رنگ لبو را جذب کند و از آن برای سالادتان استفاده کنید. حالا باقی مانده سس را روی سالادتان بریزید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا