رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه مربا انجیر ویژه ماه رمضان

تاریخ انتشار:
یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان انواع مرباهاست. در این مقاله طرز تهیه مربا انجیر را آموزش داده ایم.
دستور تهیه مربا انجیر ویژه ماه رمضان

یک نت ـ طرز تهیه

مواد لازم برای تهیه مربا انجیر :

شکر: 800 گرمانجیر: یک کیلو‌آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوریگلاب: 2 قاشق غذا‌خوریآب: یک لیوان

طرز تهیه مربا انجیر : 

ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. 

شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. 

بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. 

در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. 

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا